Kickstart
Blijvend Resultaat

Bereik jouw resultaat en behoudt het voor altijd!

Wil jij leren hoe..

Wat kan je verwachten?

Ik heb al jaren te maken met duizenden vrouwen en weet inmiddels erg goed hoe het gaat. Je herkent waarschijnlijk wel een aantal van deze valkuilen:

X Iedere maandag weer op “dieet”
X Iedere keer weer jojo-en mbt voeding of sport
X Resultaten die niet aanhouden
X Het niet altijd lukt om de juiste motivatie te vinden of de knop om te zetten
X Last hebben van de typische alles-of-niets mindset
X Schuldig voelen of zwak of het gevoel hebben alsmaar te falen
X Niet tevreden met jezelf en je niet lekker in je lichaam voelt
X Met “ongezonde” dingen geen rem hebt of het moeilijk vind om nee te zeggen

Al deze dingen gebeuren met een reden, en zolang dat stukje niet is aangepakt zal je hier ook altijd last van blijven houden. Daarom biedt ik een blijvende oplossing. Een oplossing waar je je de rest van je leven baat bij hebt. Namelijk de oplossing van een blijvende gedragsverandering. Jouw gedrag wordt bepaald door jouw gedachten en overtuigingen.

Met het programma BLIJVEND RESULTAAT, help ik je aan een oplossing vanuit de basis. Jouw mindset! En door een liefdevolle manier van denken en eten te vinden waar je rust in kan vinden en die je daarom voor altijd vol kan houden. 

 

WAT JE KRIJGT:

LET OP! PROFITEER NU VAN EEN TIJDELIJKE LAGE INTRODUCTIEPRIJS VAN SLECHTS €147.00 I.P.V. €247,00. DEZE LAGE PRIJS KOMT HIERNA NOOIT MEER TERUG!

Cursus duur

4 weken cursus met 10 weken lang toegang

Cursus kosten

€ 167 excl. btw

Cursus niveau

Beginner

IK STAK RUIM €27.000 EURO IN DE KENNIS DIE IK NU MET JOU DEEL!

WAT ANDERE VINDEN VAN ONZE ONLINE TRAININGEN:

Ik merk wel echt gigantisch verschil in mijn hele houding. Serieus een verademing. Heb echt jaren in therapie gezeten. Klinkt heftiger dan het is. Maar heb in meerdere periodes wekelijks bij psychologen gezeten. M'n laatste noemde ik mijn guru. Waarom het nu beter binnen komt weet ik niet. Misschien toch jouw woorden dat ik opeens denk, ooooh vandaar.. Maar het gaat echt goed en stiekem ben je nu mijn nieuwe guru geworden.. Al was die dame uit Oud Zuid ook echt wel fantastisch. Maar groei hier meer dan ooit. En jouw wijze woorden nem ik mee wanneer ik met cliënten praat!
Prachtig hoe goed je ons adviezen geeft en hoe open je bent! Ik zit nu in een positieve vibe en neem dit mee aankomende week. Thank you!
Naima, ik ben zo lekker bezig op het moment, je hebt me met Result Mentor echt in beweing gebracht op zoveel vlakken. Dingen waar ik al jaren tegenaan loop (en al eerder heb geprobeerd te verbeteren), pak ik nu aan en met resultaat. Het werkt echt! Je geeft zo ongelofelijk veel content, tips, voorbeelden en speelt direct in op vragen en opmerkingen van de leden. Dank dank dank!
Previous
Next