POSITIVITEIT & ZELFVERTROUWEN IN OPVOEDING

Wil jij?

Wat kan ik verwachten?

Wil jij jouw kind helpen om een positieve kijk op de wereld te hebben, jouw kind vanuit intrinsieke motivatie in actie laten komen en je kind helpen om op te groeien met zelfvertrouwen en durf? 

Met de tips en tricks in deze cursus zal jij met kleine wijzigingen in de communicatie en nieuwe gewoontes zorgen dat zowel jij als je kind positiever in de wereld staan.

Duur toegang tot de cursus

4 weken

Cursus kosten

€27 excl. btw

Cursus niveau

Beginners & gevorderden

LESINHOUD VAN DENKEN NAAR DOEN:

MODULE 1 ZELFVERTROUWEN

MODULE 2 
DANKBAARHIED

MODULE 3
FALEN

MODULE  4
VAN MOETEN NAAR WILLEN

MODULE 5 
HET GEDRAG

MODULE 6
MOTIVATIE

MODULE 7
JOUW GEDRAG ALS OUDER

WAT ANDERE VINDEN VAN ONZE ONLINE TRAININGEN:

Ik merk wel echt gigantisch verschil in mijn hele houding. Serieus een verademing. Heb echt jaren in therapie gezeten. Klinkt heftiger dan het is. Maar heb in meerdere periodes wekelijks bij psychologen gezeten. M'n laatste noemde ik mijn guru. Waarom het nu beter binnen komt weet ik niet. Misschien toch jouw woorden dat ik opeens denk, ooooh vandaar.. Maar het gaat echt goed en stiekem ben je nu mijn nieuwe guru geworden.. Al was die dame uit Oud Zuid ook echt wel fantastisch. Maar groei hier meer dan ooit. En jouw wijze woorden nem ik mee wanneer ik met cliënten praat!
Prachtig hoe goed je ons adviezen geeft en hoe open je bent! Ik zit nu in een positieve vibe en neem dit mee aankomende week. Thank you!
Naima, ik ben zo lekker bezig op het moment, je hebt me met Result Mentor echt in beweing gebracht op zoveel vlakken. Dingen waar ik al jaren tegenaan loop (en al eerder heb geprobeerd te verbeteren), pak ik nu aan en met resultaat. Het werkt echt! Je geeft zo ongelofelijk veel content, tips, voorbeelden en speelt direct in op vragen en opmerkingen van de leden. Dank dank dank!
Previous
Next

SLUIT JE NU AAN BIJ EEN VAN DE CURSUSSEN!

AL MEER DAN 200 MENSEN GINGEN JE VOOR